Wo kommt unser Essen her? / (Record no. 29352)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01502nam a2200265zc 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | kobvindex_VBRD-i97834077581630036 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | DE-602 |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20250616143625.0 |
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | t |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | ||||||s2020 |||| 00||| und d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9783407758163 |
Terms of availability | 14.95 EUR, fest geb. |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | (DE-599)KBVVBRD-i97834077581630036 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | DE-602 |
Language of cataloging | ger |
Description conventions | rak |
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC) | |
Holding library | DE-VOEB,DE-1349,DE-1268;D-i97834077581630036 |
091 ## - MICROFILM SHELF LOCATION (AM) [OBSOLETE] | |
Microfilm shelf location | DE-VOEB,DE-1349,DE-1268;D-i97834077581630036 |
092 ## - LOCALLY ASSIGNED DEWEY CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | kobvindex_VBRD-i97834077581630036 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Dürr, Julia |
Relator term | Verfasser |
Relator code | aut |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | Wo kommt unser Essen her? / |
Statement of responsibility, etc | Julia Dürr (Text und Illustration). |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) | |
Place of publication, distribution, etc | Weinheim ; Basel : |
Name of publisher, distributor, etc | Beltz & Gelberg, |
Date of publication, distribution, etc | [2020] |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 36 ungezählte Seiten |
520 3# - SUMMARY, ETC. | |
Expansion of summary note | Wer biegt das Hörnchen? Wo legt die Henne das Ei? Und wer melkt die Kuh?<br/>Egal, ob wir viel oder wenig essen, lieber Fleisch oder Obst und Gemüse - unser Essen stellt jemand her. Aber wer? Und wo? Mit viele anschaulichen Bildern und kurzen Texten geht Julia Dürr diesen Fragen auf den Grund. Sie führt uns durch Bauernhöfe, Milch- und Schlachtbetriebe, in eine Backstube und in eine Brötchenfabrik, auf ein Fischerboot und eine Fischfarm, über Plantagen, Obstwiesen und in ein Gewächshaus. <br/>1. Milch<br/>2. Brot<br/>3. Fisch<br/>4. Fleisch<br/>5. Äpfel<br/>6. Eier<br/>7. Tomaten |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | Antolin ab Klasse 3 |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED | |
Uncontrolled term | Lebensmittel; Essen; Natur, Pflanzen, Umwelt / unterschiedliche Produktion von Lebensmitteln |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Other/Generic Classification Scheme |
Koha item type | Fachbücher Kinder |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Home library | Current library | Date acquired | Source of acquisition | Cost, normal purchase price | Total Checkouts | Total Renewals | Full call number | Barcode | Date last seen | Date checked out | Cost, replacement price | Price effective from | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Other/Generic Classification Scheme | Bibliothek Wildau | Bibliothek Wildau | 23.10.2020 | Komma | 14.95 | 16 | 11 | II U 32 | 200591 | 14.03.2025 | 30.01.2025 | 14.95 | 23.10.2020 | Fachbücher Kinder | ||||
Other/Generic Classification Scheme | Bibliothek Wildau | Bibliothek Wildau | 10.02.2022 | Komma | 14.95 | 8 | 6 | II U 32 | 220094 | 23.04.2025 | 11.03.2025 | 14.95 | 10.02.2022 | Fachbücher Kinder |